Gastenboek

Bekijk hier het gastenboek van Huize Oude Willem en lees alle ervaringen. Wilt u uw ervaring met Huize Oude Willem ook delen? Schrijf dan in ons gastenboek.

5 Comments

 1. Geert
  19 september, 2016

  We mochten van 16 t/m 18 september, als broers en zwagers, doorbrengen in “De Oude Willem”. Een fantastisch onderkomen. Veel ruimte in de woning, goed verzorgd en met Gelland en Michel als zeer gastvrije mensen. Alles was te regelen. En natuurlijk genoten van de prachtige tuin rondom de boerderij. Hoogtepunt was de paardencoaching, hetgeen Gelland verzorgde bij de boerderij. Een aanrader! Ook de kookworkshop van Djurre was een succes. De keuken leende zich uitstekend hiervoor. Wij hebben heerlijk genoten en zijn uitgerust weer huiswaarts gegaan.
  Gelland en Michel hartelijk dank en succes voor de teokomst.

  Familie Fransen

 2. Simon en Anja
  24 april, 2018

  24 april 2018
  Vandaag t gewone leven weer begonnen na een super fijn familieweekend in Huize Oude Willem.. Na n hartelijk emailverkeer, wat al een super goed gevoel gaf, een heerlijk ontspannen lang weekend meegemaakt in een pracht van een omgeving….
  De ontvangst met krielkip-eitjes, een zonnige kaart en suikerbrood maakte het begin van deze dagen ook al bijzonder.. wat lief…
  Wat een fijne woning, van alle gemakken voorzien.. gaaf ingericht… prima faciliteiten.. we willen graag nog eens terugkomen..
  Bedankt voor alles..het was geweldig..
  Hartelijke groet Simon en Anja

 3. Anja Schuurman
  21 mei, 2019

  Ook dit jaar op deze geweldige stek geweest… hier wil je blijven terugkomen.. t was weer n super weekend… ook nu weer n lieve ontvangst met suikerbrood en de eitjes van de krielkippen.. jullie stonden ook steeds maar weer klaar voor al onze vragen….
  We hopen dat we volgend jaar voor de 3e keer kunnen komen… dat zegt genoeg lijkt ons..????????
  Nogmaals bedankt Gelland en Michel

  Groetjes Simon en Anja en familie

 4. A.J. van der Kas
  27 juni, 2020

  12 – 24 juni 2020

  Wat een lief ontvangst in Huize Oude Willem; vers suikerbrood en kakelverse eitjes van de kippen. En wat een rust. In de weide voor het grote terras zie je met een beetje geluk de reeën langslopen. In het bos tegenover de boerderij zowaar een marter gezien. Neem beslist een verrekijker mee om alle vogels goed te zien. En tegen de avond laten de roofvogels zich ook goed bekijken. We hebben heerlijke fietstochten gemaakt en prachtige wandelingen in de omgeving. Het weidse uitzicht en de gastvrijheid van Michel en Gelland zullen we nog het meeste missen.

  Groetjes, familie Van der Kas, Hilversum

 5. 20 juli, 2020

  Een lang weekend met 2 gezinnen in Huize Oude Willem doorgebracht. Wat een fijn ruim huis, met stijl ingericht. Echt genoten ook van de mooie plek, het mooie uitzicht in de tuin en de prachtige omgeving van Appelscha.
  Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader!

  groetjes Liesbeth

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *