Spiegeling

Spiegeling: wat in jou mag tevoorschijn komen?

Deze eendaagse retraite draait om spiegeling. Niet jouw uiterlijke spiegelbeeld, maar dat van jouw binnenwereld.

De wereld om ons heen reflecteert precies wat zich binnenin jou afspeelt (bewust of onbewust). Steeds weer ontvang je (zacht) confronterende, liefdevolle uitnodigingen om dat wat in jouw buitenwereld wordt getoond, in jouw binnenwereld te doorvoelen. In onze drukke bewegelijke levens zijn we de sensitiviteit voor deze uitnodigende spiegels vaak een beetje kwijt geraakt. We staan te weinig stil bij hoe we ons echt voelen en welke boodschappen de buitenwereld voor ons heeft.

Tijdens deze retraite staan we stil en stoppen even met DOEN. Door ‘niet te doen’ geef je je over aan wat is. Je laat de controle los en maakt verbinding met jouw vrouwelijke energie. In deze staat van zijn ontstaat ruimte om je te verwonderen en je natuurlijke impulsen te volgen (flow). Het maakt dat je de spiegeling van jouw buitenwereld gaat leren zien, voelen en horen.

Met de (systemische) wijsheid van paarden, reflecties van de natuur, de magie van visualisaties en de helende trilling van klankschalen laten we jou met zachte ogen in de spiegel kijken. We begeleiden jou bij het betreden van jouw binnenwereld en tevoorschijn komen met dat wat gezien, gehoord of gevoeld wil worden.

Praktisch

Met maximaal 6 deelnemers heeft deze dag een intiem karakter. We zorgen voor een veilige bedding waarin alles er mag en kan zijn en jij de ruimte krijgt om echt stil te staan bij wat zich in jou afspeelt.

We ontvangen je graag vanaf 09:30 met thee en koffie. Om 10:00 uur openen we de dag. Alles is volledig verzorgd met een gezonde vegetarische lunch, thee, koffie en versnaperingen. We houden rekening met dieetwensen. We sluiten de dag rond 16:30 uur af.

Locatie: Oude Willem 10 in Appelscha (aan het Drents Friese Woud)

Tarief:  € 173,-

Aanmelden of vragen?

Stuur een mail, berichtje of bel naar naar Gelland Kingma (info@plessence.com / 06-13099504) of Judith Bouma (judithbouma@hotmail.com / 06-42550439).

Data:
  • Vrijdag 5 januari
  • Zondag 3 maart
  • Zondag 21 april
  • Zaterdag 22 juni

Begeleiders van deze dag

Vanuit Plessence begeleidt Gelland Kingma op haar locatie in Appelscha individuen en teams met haar kleine kudde pony’s (Windsor, Epos en Fossil). De reflecties van de natuur, de dieren en de elementen beschouwt zij als wijze en vaak magische boodschappen op haar levenspad. In haar begeleiding, liefst buiten met haar kudde, werkt zij met alles wat zich aandient in het moment: alles buiten ons is een spiegeling van wat zich binnen in ons afspeelt.

In haar holistische coachpraktijk in Groningen geeft Judith Bouma (www.judithbouma.nl) reiki- en klankschalenbehandelingen, klankschaalmassages, healings en readings. Daarnaast is zij succesvol mezzosopraan en zingt o.a. in het Nederlands reisopera, is een veelgevraagd soliste en werkt als holistisch zangcoach. Haar hoogontwikkelde intuïtie zet zij in bij haar werk als zangeres, energetisch coach en healer. Ze weet mensen in hun binnenwereld (aan) te raken, zuiver en liefdevol. Precies daar waar iets geheeld wil worden en de energie weer mag stromen.